søndag 8. mai 2011

Prosjekt Lekestue


Vi er i gang med ett av de mindre prosjektene, som egentlig er veldig stort til å være Herr og Fru Ti Tommeltott. Må jo si at det har gått over all forventning, selvom det har gått ganske treigt. 

Foto: Villa Grey

Grunnarbeidet var utrolig viktig og alt skulle være i vater og diagonalen skulle være lik. Det var ikke bare barnemat jeg si. Ting har en tendens til å flytte på seg underveis.

Foto: Villa Grey

Men etter mye mikkmakk klarte vi det ! Vi la til og med en ekstra bjelke under, slik at gulvet skulle tåle litt mer enn de lettvektere av noen døtre vi har. Vær oppmerksom på at de ikke har standard mål, så vi la under noen plater slik at det ble riktig høyde.

Foto: Villa Grey

Her begynner det og ta form, og det var viktig å prøve døren mange ganger underveis ! Hilsen Lille J.
Før dette har vi skjært og saget både her og der for selvom grunnarbeidet var bra, så hadde ikke fabrikken kanskje vært så nøye som de burde. Men det ser jo lovende ut lell...

Foto: Villa Grey

Så var alle veggene og hjørneplankene på plass og så er det taket sin tur. Det gikk ganske greit og etter hvert ble det utropt kranselag, noe som vi ikke tok oss tid til.

Foto: Villa Grey

Så var det tid for underlagspapp og takpapp. Så da var det om å gjøre å si: "takpapp, veggpapp, tapet" så fort som mulig. Det ble litt tungekrøll... Men se så fint det har blitt. I skrivende stund kl. 23.30 er endelig takpappen endelig på plass, og Herr Ti Tommeltott utslitt. Men jeg må jo si han har overbevist både seg selv og andre at han faktisk har flere ferdigheter enn først antatt. Kjempestolt. I morgen er det dags for maling og fargene er allerede bestemt. Da får vi bare vente i spenning. Det blir nemlig ikke de fargene du så på første bildet.

Ha en god natt,
Linn

2 kommentarer:

  1. Så fin lekestue! (: Jeg er herved din faste leser, tante! Lykke til :D

    SvarSlett
  2. Du skriver vi hele tden,regner med at du var formann hihi

    SvarSlett